Gebouwmanagement - centraal, veilig en comfortabel

Van het afzonderlijke gebouw tot aan gehele gebouwencomplexen - als facility manager of eigenaar het overzicht over zijn gebouw en de daarmee verbonden techniek te behouden, is niet eenvoudig. Hiervoor zijn innovatieve oplossingen van de gebouwautomatisering nodig. Met myGEZE Control biedt GEZE de mogelijkheid om deur-, raam- en veiligheidssystemen te koppelen en in een gebouwmanagement centraal te sturen. Zowel in een gebouwbeheertechniek als in het eigen gebouwmanagementsysteem myGEZE Visu. 

myGEZE Connectivity biedt nu deur- en raamoplossingen, die in alle bereiken van een gebouwmanagementsysteem integreerbaar zijn en daarmee het creëren van intelligente gebouwen van de toekomst mogelijk maken.

Christian Roßmeier, productmanager Connectivity, GEZE GmbH
Service

Jouw gebouw. Onze service.

Met onze jarenlange deskundigheid bij GEZE begeleiden wij het gehele proces. Als betrouwbare partner zorgen wij voor een probleemloos verloop van de planning, via de bouwplaatscoördinatie, de prestatiebewaking vooraf tot aan de montage en inbedrijfstelling alsmede het regelmatige onderhoud of aanpassingen tijdens de werking door GEZE Service. Zo kunt u zich volledig op uw gebouw concentreren.

Infografiek service

GEZE biedt alles van één leverancier: planning, bouwplaatscoördinatie, prestatiebewaking vooraf en montage c.q. inbedrijfstelling alsmede regelmatig onderhoud. © GEZE GmbH

Contact

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Concrete vragen over myGEZE Control of andere GEZE-producten beantwoorden wij graag voor u. U bereikt ons onder de volgende contactmogelijkheden.